Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Relevante categorieën
Zelf-mode-maken - poppenkleertjes
Beschrijvingen voor Baby Born poppenkleertjes
Breibeschrijvingen voor poppekleertjes
http://www.breienmetplezier.nl/poppenkleertjes.htm
Wollyonline
Wollyonline
http://www.wollyonline.nl/pages/poppenkleertjes_maken.asp
Gerelateerd
 • Maak zelf trendy kleding met Marlies Modefournituren
  YERSEKE - Zelf je mode maken is anno 2014 weer actueel. De naaimachine mag weer op tafel. Ben je creatief of zou je dat willen worden?
 • Vragen voor Edith Schippers
  Voor Metro reist columnist Ebru Umar de komende maanden regelmatig af naar Den Haag om prominente Nederlandse politici flink aan de tand te voelen. ...
 • Primark in Dordt: twee etages met liften en roltrap
  De vestiging van Primark in Dordrecht krijgt twee verdiepingen die bereikbaar zijn met liften en ..., lees meer op Kanaal Nederland
 • Evolve (PC) Recensie
  Evolve (PC) Recensie (Column) door kevinvw - InsideGamer
 • Chanel serveert glamour in eigen brasserie
  De lange modeweek in Parijs bracht de laatste dagen veel afwisseling met als hoogtepunt op dinsdagochtend de Chanel- show.
 • Grote onrust binnen TMG na vernietigend persbericht over e..
  Bij de Telegraaf Media Groep (TMG) is grote onrust ontstaan na een ontluisterend persbericht van gisteravond over de stand van zaken in het mediabedrijf. De nieuwe directie meldt daarin alleen verder te willen gaan met het kernbedrijf en de hoofdmerken, zoals De Telegraaf. Voor de in veel gevallen 'teleurstellend' presterende andere activiteiten wordt iets anders gezocht. Digitale initiatieven die niet bij de hoofdmerken behoren en de drukkerijen zullen geen deel meer uitmaken van het kernbedrijf.
 • Zorg zelf ook voor meer gezelligheid in het verpleeghuis
  Renée Braams meent dat we de medebewoners van onze geliefde in het verpleeghuis ook aandacht moeten geven (O&D, 16 december). Mariska Jansen vraagt dringend haar dementerende moeder niet lastig te vallen met 'kwellende activiteiten' als kerstliedjes zingen (O&D, 17 december) en specialist ouderengeneeskunde Raymond Koopmans pleit voor beter geschoold personeel (O&D, 18 december). Verpleeghuiszorg is een hot topic. Midden in Amsterdam ligt een kleinschaligwonenproject waar mijn moeder met nog vijf bewoners een 'flat' deelt. Ieder heeft een eigen kamer, er is een lange gang en een gezamenlijke huiskamer.
 • Solar Shirt laadt je smartphone op
  Het Solar Shirt wekt energie op met 120 dunne zonnecellen die in de stof zelf zijn verwerkt. Die energie wordt opgeslagen in een batterij in een zak van het shirt. Daarvandaan loopt een usb-kabeltje om een telefoon of tablet mee op te laden. In de volle zon produceert het shirt ongeveer 1 watt aan elektriciteit, wat genoeg zou moeten zijn je mobiel in een paar uur tijd op te laden. Zelfs binnenshuis zou het shirt voldoende stroom opwekken om de batterij volledig opgeladen te houden. Door zonnecellen te dragen kunnen we zelf een bron van energie worden
 • Frans Molenaar was creatieve duizendpoot
  AMSTERDAM - Hij begon zijn carrière als hulpje in de Parijse modewereld, maar Frans Molenaar bleek in de loop van de jaren een werkelijke duizendpoot. Uit zijn creatieve brein zijn niet alleen 99 couturecollecties ontsproten, Molenaar ontwierp ook glaswerk, fietsen, brillen, auto's, een verflijn en urnen. Alles in moderne, strakke, simpele lijnen. "Eenvoud en tijdloosheid. De kunst van het weglaten, dat is mijn uitgangspunt en mijn visie", zei hij zelf.